Нове мистецтво. – 1926. – № 12 (21) (23 березня) - б/а (Харків: Друкарня «Червоний Друк», 1926)
Рік видання ІІ.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Film; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Music; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Theatre; історія театру; програми театрів; театр; кіно; Перша Всеукраїнська театральна нарада; Кручинін М.; Туркельтауб І.; Смолич Ю.; Ліберман С.; Жігела Юрій; Резолюція Всеукраїнської театральної наради