Всесвіт. – 1929. – № 6 (10 лютого) - б/а (Харків : Видавництво «Вісті ВУЦВК». Трест «Харків-Друк». Друга друкарня ім. В. Блакитного., 1929)
Фундатор В. Блакитний. Рік видання V. Редактор Е. Касяненко. Харків, вул. Карла Лібкнехта, № 11.
В журналі «Всесвіт» в цьому році буде вміщено 60 повістей та оповідань найліпших українських, руських і західноєвропейських письменників, 200 нарисів, на наукові, етнографічні, історичні та літературні теми, гуморески, 3000 фото з життя України, Союзу і закордону.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Theatre; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; February 10, 1929; 10 лютого 1929 року; 10 февраля 1929 года; Kharkiv magazine; Блакитний В.; Харків; література; харківські періодичні видання; 10 років міліції та розшуку; Рейзен Абрам; Свято для всіх (оповідання); єврейська література; фотографії письменників; Автодор на ДЕЗі; аеросани конструкції Наукового автомоторного інституту; Рабінович Лібер; Прошачка з дитиною; Ізгур М., переклад з єврейської; Автодор (Агітплакат); Стрепет Василь; Димний М.; Макіївка; промисловість; Донбас; промисловість Донбасу; скрубери для очистки газу на мартенівській печі у Макіївці (фото); Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of technology and industry; Макіївський завод; українська міліція; міліція; Брік Я.; Нова Вірменія (нарис); Евенлев М.; Шилінговський П.А., художник; Вірменія; І-й Всеукраїнський з’їзд Автодора; автокарнавал; авто-мото-перебіг; Наддністряний Мірко; Зорін Вл.; Цигане (нарис); ЕН; Білоруський театр (нарис); Театр; Білорусь; Лессінг Готгольд Ефраїм