Некоторые данные о дилувиальных образованиях в Лубенском уезде - Феофилактов, Константин Матвеевич; Феофілактов, Костянтин Матвійович (Х. : В Университетской типографии, 1875)
У книзі описані результати геологічних досліджень у Лубенському повіті Полтавської губернії, а також місцезнаходження кремінних знарядь людини та кісток мамонта у с. Гінці на р.Уди Лубенського повіту

The results of geological research in the Lubenskoe county of Poltava province, as well as the location of flint human tools and mammoth bones in the Gonzi village on the river Udy of Lubensk County described in the book
Keywords: дилувиальные образования; Лубенский уезд Полтавской губернии; геологические исследования; кости мамонта; Общество естествоиспытателей