Червоний шлях. – 1931. – № 3 (93) (березень) - б/а (Харків : ДВОУ «Література і мистецтво», 1931)
"У великій залі будинку ім. Блакитного відбувалася виставка картин грузинського митця Ніко Піросманашвілі — надзвичайно цікавого та самобутнього представника мистецтва своєї батьківщини. Перед тим, як прибути до Харкова виставка була в Москві та Ленінграді." (Д. Гордєєв).
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Art; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Kharkiv magazine; Харків; українська література; література; українська проза; українська поезія; українські письменники; история Украины; Ukraine; History of Ukraine; Піросманашвілі Н.; Сосюра В.; Бобинський В.; Дніпровський І.; Поліщук Валеріян; Байдебура П.; Кононенко П.; Кузьмич В.; Турбіни (повість); Крижанівський Ст.; Лілянов Ст.; Марчевський М.; Гримайло Я.; Юрезанський В.; Трублаїні М.; На Білому морі (нарис); Демчук П.; Неогегеліянство як зброя фашизму; Ткачук І.; Пролетарська література в добу соціялістичної реконструкції; Гнатюк В.; Критичні уваги доісторично-літературних курсів В. Коряка; Костенко П.; Образ нової жінки в сучасній літературі; Бакалов Г.; Революційна література Булгарії; Басков В.; За пролетарське мистецтво; Гордєєв Д.; Ніко Піросманашвілі (з нагоди виставки його картин в Харкові); виставка картин Ніко Піросманашвілі в Харкові