Всесвіт. – 1929. – № 2 (13 січня) - б/а (Харків : Видавництво «Вісті ВУЦВК». Трест «Харків-Друк». Друга друкарня ім. В. Блакитного., 1929)
Фундатор В. Блакитний. Рік видання V. Харків, вуд Карла Лібкнехта, № 11.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects; January 13, 1929; 13 січня 1929 року; 13 января 1929 года; Kharkiv magazine; Блакитний В.; Харків; література; Корж Ол.; Совина мудрість (оповідання); VIII конгрес аргентинської компартії; «Електросила» завод в Ленінграді; електрифікація СРСР; Дніпрельстан (фото); Музей Л.М.Толстого в Москві; Толстой Л.М.; Наддністряний Мірко; Нове село (нарис); Всеукраїнський з’їзд незаможників; фотографії депутатів-незаможників; Брз С.; «Іскра», Київська хореографічна школа; балет; Рогозівський Г.; Скульптор-пічник; фото О. Осипенка; Шевченко Т.Г.; Кадое А.; Дервіза; національна розвага кримських татар; кримські татари; татари; стародавня форма єдиноборства; Жол П.; На Поліссі (подорожні враження); Полісся; В. Ів.; «Рейки гудуть»; п’єса Кіршона; Червонозаводський театр; Святун І.; Лікарня серед бору; український лепрозорій; К. Б.; Руська порцеляна; порцелянове виробництво в Росії; білоруська селянка (фото); Василенко Марко Сергійович (фото); Государственный институт экспериментальной эндокринологии; инсулин; «Гармония» акционерное общество