Сніп. – 1912. – Ч. 16. – 15 квітня - б/а (Харків : Друкарня "Печатное Дело", 1912)
Виходить щотижня у неділю вранці у Харкові. Редактор М. Біленький. Видавець М. Міхновський.
Keywords: харківська україномовна газета; Бич-Лубенський К.; Плевако М.; Світлої пам’яти Б’єрнст’єрне Б’єрнсона; Б’єрнсон; Січове свято; Гімнастично-пожарничі товариства «Січі»