Харьков: его прошлое и настоящее в рисунках и описаниях (с приложением снимков, воспроизведенных с редких картин, акварелей, гравюр, фотографий с натуры, чертежей, планов города 1768 года и новейшего) - Гусев, Александр Николаевич; Гусєв, Олександр Миколайович (Харьков : Типография Адольфа Дарре, 1902)
Справжнє видання, приурочене до ХІІ Археологічного З'їзду в Харкові, містить у собі згруповані в одне ціле довідкові відомості про історію, поступовий ріст та сучасний стан м. Харкова, запозичені з друкованих та рукописних джерел.
Гусев Александр Николаевич, заведующий книжным складом Харьковского Губернского Земства, Сумская 64—1.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Гусєв Олександр Миколайович, завідувач книжкового складу Харківського Губернського Земства; XII-й Археологічний з'їзд у Харкові; план міста Харкова 1768 року; фотографії міста Харкова; Харків; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of medicine; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of science; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Book and library history; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of technology and industry; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Religion/Theology::History of religion; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Economic history; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Statistics, computer and systems science::Statistics; Kharkov; Kharkov news