Всесвіт. – 1927. – № 49 (4 грудня) - б/а (Харків : Видавництво «Вісти ВУЦВК». Друкарня ВУЦВКу «Червоний Друк»., 1927)
Всесвіт – ілюстрований художній тижневик. Фундатор В. Блакитний. Щотижня: українська, всесоюзна й закордонна хроніка в ілюстраціях. В кожному номері понад 60 ілюстрацій. Новини науки, техніки, мистецтва. Оповідання й вірші кращих українських письменників та поетів, також переклади з найвідоміших закордонних авторів. Обкладинки на дві, на три фарби. Рік видання ІІІ. Редактор Е. Касяненко. Адреса контори і редакції: Харків, вул. К. Лібкнехта, № 11.
З фонду Центральної наукової бібліотеки Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of science and ideas; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; 4 грудня 1927 року; Kharkiv magazine; Kharkоv; Kharkov news; World events; Харків; література; харківські періодичні видання; фотографії; Дніпрельстан; Дніпро; Монголія; Козлов П.К., географ; експедиція П.К. Козлова до Монголії; ХХІІ Інтернаціональний фотосалон в Парижі; фотографія; паперова промисловість