В физико-математический факультет Императорского Харьковского университета - Рейнгард, Людвиг Васильевич; Рейнгард, Людвиг Васильович (Х. : Паровая типо-литография М. Зильберберг и С-вья, 1903)
Із фондів Центральної наукової бібліотеки Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.
Keywords: відгук професора; Харківський університет; «Матеріали для флори північно-західної частини Вовчанського повіту»; оро-гідрографічний опис; Вовчанський повіт; гербарій