Ведомость о числе студентов Харьковского университета к 1-му января 1903 года с распределением их по вероисповеданиям, сословиям и по месту первоначального воспитания - Харьковский Императорский университет; Харківський Імператорський університет (Х. : Паровая типография и литография М. Зильберберг и С-вья., 1903)
Із фондів Центральної наукової бібліотеки Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.
Keywords: Харківський університет; відомість про кількість студентів; віросповідання; сослів'я; місце початкового виховання; списки студентів Харківського університету