Червоний шлях. – 1926. – № 4 (37) (квітень) - б/а (Харків : Державне видавництво України. Перша друкарня Держвидаву України ім. Г.І. Петровського, 1926)
Головний редактор О. Шумський.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Kharkiv magazine; Харків; українська література; література; українська проза; українська поезія; українські письменники; история Украины; Ukraine; History of Ukraine; Слісаренко О.; Князь Барціла; Мисик В.; Цітович Ів.; Шовкопляс Юр.; Чорна балка; Яновський Ю.; Косяченко Гр.; Громів Ол.; Мій синій сон (романтика); Чередниченко В.; За плугом (роман); Вандурські Вітольд; Tower V.J.; Клунний Г.; В боротьбі за селянство; Берман Є.; Уваги про основні дефекти державного апарату; Михайловський І.П., професор; Промивання крови, його методологія і майбутнє в медицині; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of medicine; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Зеров М.; Наші літературознавці і полемісти; Шамрай А.; Творчість С. Васильченка; Козицький П.; Форми музичного мислення у Миколи Леонтовича