Молодняк. – 1927. – № 1 (січень) - б/а (Харків : Видавництво «Радянське село» . Друкарня ВУЦВК «Червоний Друк»., 1927)
Літературно-мистецький та громадсько-політичний ілюстрований журнал-місячник «Молодняк», орган ЦК ЛКСМУ. За редакцією Ол. Громова, Б. Данімана, П. Трублаєвича, Анд. Хвилі, Пав. Усенка. Виходитиме на початку кожного місяця на 7–9 друкованих аркушів (112–148 стор.). Основні розділи журналу такі: 1. Літературно-художній. 2. Літературно-критичний. 3. Розділ літ навчання. 4. Суспільно-політичний. 5. Сатири й гумору. 6. Побутовий. 7. Хроніка. 8. Бібліографія.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Book and library history; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Art; January 1927; січень 1927 року; январь 1927 года; Kharkiv magazine; Харків; українська література; література; українська проза; українська поезія; українські письменники; Еллан Василь; Молоді привіт (з маловідомих поезій); На 5-й рік (Михайличенкові й Чумакові); Масенко Терень; Гримайло Я.; Це не мрія (поезія); Крез (поезія); Бойко Ів.; Сосновий ліс (поезія); Влизько Олекса; Шеремет Микола; Дубовик М.; Горіння (поезія); Донченко Олесь; Гето (поезія); Гордієнко Дм.; В дощ (поезія); Замрія (поезія); Первомайський Л.; Земля обітована (повість); Дієв Марко; Нива (оповідання); Гончаренко Ів.; В туманах осінніх (поезія); Голота Петро; Будні (поезія); Донченко Олесь; Комсомольська глушина (п’єса на 7 епізодів); Держпром; будівництво Будинку Промисловості (фото); Момот Ів.; Літературний комсомол (стаття); Коряк В.; Василь Блакитний (стаття); фотографії письменників; Хвиля Андрій; Блакитний і Чумак (стаття); Чумак Василь; Падалка І., художник; Хвильовий Микола; Зеров М.; Коваленко Б.; Червоною дорогою (Дещо про творчість О. Кундзіча); Кундзіч Олексій; Вухналь Юрій; Марс (з приводу появи на літературному горизонті); «Марс», Майстерня революційного слова, літорганізація; Л. П-кий, шарж; Харківська група письменників «Молодняк»; ВАПЛІТЕ