Всесвіт. – 1926. – № 4 (27) (1 березня) - б/а (Харків : Видавництво газети «Вісти ВУЦВК». Друкарня «Червоний Друк»., 1926)
«Всесвіт» - двохтижневий багато ілюстрований, літературно-художній журнал. Фундатор В. Блакитний. Рік видання ІІ. За редакцією Шумського О., Касяненка Е. Харків, вул. Карла Лібкнехта, № 11. Журнал містить художні оповідання, нариси, вірші, критичні статті, художні малюнки, гуморески. Всесвітня ілюстрація. «Все бачу, все знаю, бо Всесвіт читаю».
З фонду Центральної наукової бібліотеки Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; 1 березня 1926 року; Kharkiv magazine; Kharkоv; Kharkov news; World events; Харків; література; харківські періодичні видання; фотографії; українські письменники