Сочинения П. Голубовского и Д. Багалея: критическая оценка - Линниченко, Иван Андреевич; Лінниченко, Іван Андрійович (СПб.: Тип. В.С. Балашева, 1883)
Рецензії І. Лінниченка на статті П. Голубовського "Історія Сіверської землі до XIV ст." та Д. Багалія "Історія Сіверської землі до XIV ст. З картою та малюнками", що були надруковані у "Збірниках творів студентів Св. Володимира", у випусках 2-му та 4-му відповідно, за 1882 рік
Keywords: Северская земля; Голубовский; Багалей; славяне; северяне; Чернигово-Переяславский рубеж