О работе Донецкой железной дороги. Постановление Совета Народных Комиссаров СССР и Центрального Комитета ВКП(б) 9 марта 1934 г. - СССР, Совет Народных Комиссаров; СРСР, Рада Народних Комісарів (Харьков : Политотдел Донецкой железной дороги, 1934)
Рада Народних Комісарів Союзу РСР та Центральний Комітет ВКП(б), заслухавши звіт начальника Донецької дороги т. Левченка та начальника політвідділу т. Ваньяна, встановлюють, що Донецька дорога працює вкрай незадовільно і не забезпечує виконання заданого їй плану перевезень, особливо з вугілля та вантажів металургії.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of technology and industry; Молотов В. голова РНК СРСР; Донбас; історія України; історія Донбасу; Донецька залізниця