Всесвіт. – 1929. – № 43–44 (7 листопада) - б/а (Харків : Видавництво «Вісті ВУЦВК». Держтрест «Харполіграф». Друга друкарня ім. В. Блакитного., 1929)
Фундатор В. Блакитний. Рік видання V. Редактор Е. Касяненко. Харків, вул. Карла Лібкнехта, № 11.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of technology and industry; 7 листопада 1929 року; 7 ноября 1929 года; November 7, 1929; Kharkiv magazine; Kharkov; Kharkov news; World events; Блакитний В.; Харків; література; харківські періодичні видання; фотографії; Дубинський І.; Поль С.; На Дніпрельстані (нарис); Дніпрельстан; Пролетарські письменники закордону на Україні (нарис); П’ять років Молдавської республіки рад (стаття Вороновича); Дмітрієв А.; АМСРР; Димний М.; ДКР; Донецько-Криворізька область; Маловічко І.; День, що хилить світ (вірш); інтервенція; окупаційні війська в Харкові (фото); Єфетів М.; Євреї на землі (нарис); Харківський паротягобудівельний завод (фото); Алчевська Христя; На полотні імперіалізму (Про гравера Касіяна); Бородкин Валентин; Українські вироби за кордоном (нарис); Чіятурський мангановий трест; Шахта 19-20; Український державний квартет ім. Вільйома; Краматорський металургійний завод; Шахта «Гігант»; Назаров Д.; Донецький содовий завод