Позашкільна освіта. Засоби ії переведення. (Лекції, читані на Позашкільнім Факультеті Київського Педагогічного Інституту) - Русова, Софія Федорівна ([Київ] : Видавниче т-во «Дзвін», 1918)
«Українська школа» під редакцією С. Русової, Ю. Сірого, Я. Чепігі і С. Черкасенка.
Лекції, читані на Позашкільнім Факультеті Київського Педагогічного Інституту. Українська Педагогічна Бібліотека № 14.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Book and library history; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Pedgogical work; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of science; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; педагогіка; педагог; історія педагогіки; Київський педагогічний інститут; Позашкільний факультет; «Просвіта»; Львівське товариство «Просвіта»; Хавкіна Л.Б.; бібліотека; книгозбірня; інвентарна книга; історія бібліотек; систематичний каталог; формуляр читача; формуляр книжок; бібліотекар; мандрівна бібліотека; история Украины; Ukraine; History of Ukraine; Україні; історія України; «Методи й засоби позашкільної освіти»; «Історія розвитку позашкільної освіти по земствах Росї і України»; «Засоби ширення книжок земствами і приватними особами»; «Розвиток і форми позашкільної освіти в Англії і Франції»; «Позашкільна освіта в Данії та др. країнах Європи»; «Книгозбірні і їх організація у нас»; «Народні читання і ріжні виклади»; «Вечірні школи й курси»; «Естетичне виховання дорослих»; «Музеї. Екскурсії»; «Народні Доми. Народні свята»; «Організація позашкільної освіти»; народні бібліотеки на Харківщині; українська мова; позашкільна освіта на Україні