Червоний шлях. – 1927. – № 2 (47) (лютий) - б/а (Харків : Державне видавництво України. Перша друкарня Держвидаву України ім. Г.І. Петровського., 1927)
Головний редактор В. Затонський.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Kharkiv magazine; Харків; українська література; література; українська проза; українська поезія; українські письменники; история Украины; Ukraine; History of Ukraine; Терещенко М.; Мінько М.; Манівцями (повість); Влизько О.; Чайковський А.; Хто винен (оповідання); Сайко М.; Кундзіч О.; Фомін Є.; Щербина Н.; Алчевська Х.; Задонський В.; Яворський М.; Проблема української націонал-демократичної революції у 1917 р., її історичні основи та її рухові сили; Хоменко А.; Перші підсумки демографічного перепису 1926 року; Лісовий П.; Українська Ніагара; Дніпрельстан; Музичка А.; Журнальна українська лірика 1926 року; Державин В.; Джек Лондон (1876–1916) (з нагоди десятих роковин з дня смерті); Коряк В.; Всеукраїнський з’їзд пролетарських письменників; Горбенко П.; Сучасні проблеми образотворчого мистецтва; Врона І.; «АРМІ» та її перша виставка в Києві; Туркельтауб І.; На шляхах українського театру; Певзнер С.; Господарча робота сільсько-господарчої кооперації України 1925–26 року і перспективи її діяльності на 1926–1927 рр.; Панасюк М.; Касьян В.