Харківщина в цифрах на 1928-29 рік - Харківське окружне статистичне бюро ЦСУ УСРР (Харків : Друга друкарня ім. В. Блакитного, 1929)
Мета цього довідника — подати до рук партійних, радянських та громадських робітників матеріял з основними покажчиками народнього господарства округи. Дані, вміщені в довідникові, здебільшого охоплюють 1927-28 рік і подані в міру можливости в динаміці з попередніми роками. Райони округи дано в нових адміністративних межах на 1/І 1929 р. Надаючи довідникові портативної форми Окрстатбюро обмежилось переважно поокружними підсумками. Районні підсумки 1927-28 року з далеко ширше розгорнутими таблицями будуть вміщені в „Щорічникові", що він і являтиме собою основний збірник статистичних матеріялів округи. „Щорічник" одночасно з довідником готується до друку. (Завокрстатбюра С. Шпак).
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; довідник; Шпак С., завокрстатбюра; Харківське окружне статистичне бюро; народне господарство; територія та населення; народна освіта; Харківщина; охорона народного здоров’я; комунальне господарство в міських поселеннях; сільське господарство; промисловість; транспорт; зв’язок; праця; соціальне страхування; торгівля; кооперація; фінанси; 1927 рік; 1928 рік; статистика; 1923 рік; 1924 рік; 1925 рік; 1926 рік; 1929 рік; Ukraine; Україна; історія України; history of Ukraine; Харків; Kharkov