Молодняк. – 1932. – № 12 (72), грудень - б/а (Харків : ДВОУ «Література і мистецтво». 7 друкарня ім. Фрунзе., 1932)
Літературно-мистецький та громадсько-політичний ілюстрований журнал-місячник «Молодняк». Орган ЦК ЛКСМУ. Рік видання шостий. Заст. відп. редактора Ст. Крижанівський.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Kharkiv magazine; Харків; українська література; література; українські письменники; Зміст журналу «Молодняк» за 1932 рік; Повне видання творів Т. Шевченка; Крижанівський Ст.; Епік Григорій; Петро Ромен (роман); Вирган Іван; Шпак М.; Дрогалів Г.; Хоменко Н.; Копернак І.; Ткаченко І.; Семиволос І.; Ю.Смолич і його критика; Ковальчук О.; Грища О.; Шеремет М.; Колесник П.; Гордеєв С.; Розцінка на журнали та газети на 1933 рік Видавництва ЛІМ ДВОУ