Плужанин. – 1926. – № 2 (8) (лютий) - б/а (Харків : Центральний комітет Спілки селянських письменників «Плуг» . 2-а Друкарня-літографія ДВУ ., 1926)
Популярний літературний орган Спілки селянських письменників «Плуг». Видає в Харкові Центральний комітет «Плуга». За редакцією С. Пилипенка, Ів. Сенченка, М. Биковця. Другий рік видання. Журнал виходить щомісяця окремими книжками в 2-3 друк. арк. (32-45 стор.) з фотографіями письменників, літературних подій і т.п. Журнал «Плужанин» принесе допомогу, дасть нову, повну інформацію про літературно-мистецьке життя України, СРСР, закордону, навчить краще писати художні твори, розповість про Спілку селянських письменників «Плуг».
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; February 1926; лютий 1926 року; февраль 1926 года; Kharkiv magazine; Харків; українська література; література; українська проза; українська поезія; українські письменники; фотографії письменників; Спілка селянських письменників Плуг