Твори Амвросія Метлиньского і Миколи Костомарова - Метлиньский, Амвросій Лукіянович; Костомаров, Микола Іванович (Львів : З друкарні Наукового товариства ім. Шевченка., 1914)
Від мая 1904 року розпочав я, по давному мому задушевному бажаню, видавати бібліотеку руских клясиків, се-б то твори найзнаменитших наших писателів, під назвою "Руска Письменність"... (Юл. Романчук, У Львові, 31 липня 1914).)
Руска письменність. IV
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Костомаров Микола Іванович (портрет); Метлиньский Амвросій Лукіянович (портрет); Романчук Юліян Семенович; Твори Миколи Костомарова; Твори Амвросія Метлиньского; Руска письменність; Просвіта; українська література; українська мова; історія української літератури; бібліотека Світличного І.О.