Критика. – 1930. – № 3 (26), березень - б/а (Харків : Державне видавництво України, 1930)
Критика : журнал-місячник марксистсько-ленінської критики, бібліографії та літературознавства. – Харків : Держлітвидав, 1928-1932. - З №5(52) 1932 р.: За марксо-ленінську критику. За редакцією т.т.: В.Т. Десняка, В.Д. Коряка, І.Ю. Кулика, Г.Ф. Овчарова, В.Й. Сухино-Хоменка, Ф.П. Тарана та А.А. Хвилі.
Keywords: Хвиля Андрій; Довгань К.; Равіч-Черкаський М.; Доленго М.; Овчаров Г.; Нусінов М.; Ле Іван; Перлін Євген; Виноград В.В.; Старинкевич Л.; Державін В.; Травень Ол.; Савченко Я.; Квітень С.; Миронець Ів.; Базілев Д.