Сніп. – 1912. – [число, дата невизначені] - б/а (Харків : Друкарня "Печатное Дело", 1912)
Відсутні С. 1–2.
Виходить щотижня у неділю вранці у Харкові. Редактор М. Біленький. Видавець М. Міхновський. «Єдина українська часопись на Слобідській Україні «Сніп».
Keywords: харківська україномовна газета; Ґедзь Микола; Галичина; Потреба в оповіданнях з учительського життя; Левський Микола; З Холмського життя; Сібіряк Ф.; Як на провінції шанують пам'ять Т. Шевченка; Шевченко Т.Г.