Очерк римских государственных древностей [продолжение, 1906, кн. 2] - Нетушил, Иван Вячеславович; Нетушил, Іван В'ячеславович (Х. : Типография и литография Зильберберга, 1906)
Із фондів Центральної наукової бібліотеки Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.
Keywords: римська держава; державний устрій Риму; палацове господарство; імператор; збройна палата імператора; двір імператора