Літературний журнал. – 1940. – № 7 (липень) - б/а (Київ ; Харків : Державне літературне видавництво. Друкарня ім. Фрунзе. Харків, пров. Фрунзе, 6., 1940)
Орган Спілки радянських письменників України. Адреса редакції: Харків, вул. Чернишевська, 59. В. о. редактора П. Ходченко.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Указ Президії Верховної Ради СРСР; Мирне розв'язання радянсько-румунського конфлікту в питанні про Бесарабію і Північну частину Буковини (Повідомлення ТАРС); повідомлення ТАРС; Xашеватський М.; Копштейн Арон; Байдебура Павло; Портрет (оповідання); Турчинська Агата; Вирган Ів; Соколов Данило; Учитель (оповідання); Лефтій Володимир; Топчій Леонід; Маленьке місто (поема); Гавриленко Володимир; Щирість (роман); Каневський Давид; Клоччя Андрій; Про нашу молодь, літоб'єднання, В. Маяковського і деякі питання поезії і прози (нотатки); Степняк Мирон; До питання про художнє слово (стаття); К. А.— «Литературный Воронеж». Рецензія