Всесвіт. – 1928. – № 25 (17 червня) - б/а (Харків : Видавництво «Вісти ВУЦВК». Друкарня ВУЦВК «Червоний Друк»., 1928)
Всесвіт – універсальний ілюстрований журнал. Фундатор В. Блакитний. Редактор Е. Касяненко. Рік видання ІV. Харків, вул. Карла Лібкнехта, 11.
З фонду Центральної наукової бібліотеки Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; 17 червня 1928 року; Kharkiv magazine; Kharkоv; Kharkov news; World events; Харків; література; харківські періодичні видання; фотографії; Друга Всеукраїнська виставка собак; фотографии города Харькова