Друкар. – 1928. – № 9 (січень) - б/а (Харків : ВУК та Харківський окрвідділ ПСРПВ. Харківська Школа Друкарського Діла, 1928)
Орган Всеукраїнського комітету та Харківського окружного відділу профспілки робітників поліграфічного виробництва. Відповідальний редактор П. Жеваго.
Журнал складено учнями 5-го півріччя Школи Друкарського Діла під керівництвом інструктора І. Круглякова. Надруковано під керівництвом ст. інструктора Ковалева.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of technology and industry; Профессиональное движение СССР за 10 лет; Скачков И.; Три роки існування Всеукраїнської організації друкарів; Полтавская организация ПСРПП; Юрьев С.; Шехтмейстер Л.; Перезаключение колдоговоров; Харьковский окротдел ПСРПП; Ронин С.; Про стан Харківської поліграфпромисловості; Левін А.; Мартиш; курортная компанія; Сталино; Харківська Школа Друкарського Діла; печатники Украины; видавнича справа; Kharkiv magazine; Kharkоv; Харків; поліграфіст Харківщини