Нове мистецтво. – 1926. – № 8 (17) (23 лютого) - б/а (Харків: Друкарня «Червоний Друк», 1926)
Рік видання ІІ.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Film; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Theatre; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Music; історія театру; програми театрів; театр; кіно; Ужвій Наталія, артистка Держеатру в Одесі; Чацький Б.; Семенко Михайль; Курбас Лесь; Народний артист Республіки Лесь Курбас про Українську оперету; До справи утворення театрального музею; «Березіль», театр; Василько-Миляїв В.; Одеський Державний театр; Одеський пересувний робітниче-селянський театр ім. Блакитного; Похмурий А.; Верховський Микита; Жігела Юрій; Волховской В.; Туркельтауб І.