Плуг. – 1929. – № 3 (березень) - б/а (Харків : Кооперативне видавниче товариство письменників «Плужанин». Перша друкарня Державного Видавництва України імені Г.І. Петровського., 1929)
Місячний літературно-художній ілюстрований журнал Спілки селянських письменників Плуг. За редакцією А. Головка, В. Мисика, А. Панова, С. Пилипенка, Ю. Савченка і Т. Степового. Рік п’ятий.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Kharkiv magazine; Харків; українська література; література; українська проза; українська поезія; українські письменники; фотографії письменників; Спілка селянських письменників Плуг; Добровольський С.; Залізний кінь (повість); Палений Петро; Дукин М.; «Мінезота № 23» (оповідання); Сайко Мик.; Кусчитаг Цуцук; На крилах думок (оповідання); Генрі О.; Персик (гумореска); Батрак Іван; Ворона й миша (байка); Гуменна Д.; Григорук Є.; Панас Мирний (Рудченко); Повія (роман)