Дитячий рух. – 1933. – № 7 (111) (квітень) - б/а (Харків : Друкарня видавництва ЦК КП(б)У «Комуніст», 1933)
Орган ЦК ЛКСМУ та Харківського обкому ЛКСМУ. Дев’ятий рік видання. Виходить двічі на місяць. Редактор Х. Рубін.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Kharkiv magazine; освіта у Харкові; фотографії вихованців харківських дитячих закладів освіти; народна освіта; освіта в Україні; історія виховання; виховання; дитячі заклади Харківщини; Лібкінд С.; Година М.; Глєбов В.; Мац Д.; Поради організаторові табору; Блях В.А., професор; Воєнізовані ігри; Ромен З.; Барковський В.; 25 ФЗС Харківськго заводу «Червоний Жовтень»; Старих Н.; Тисин С.; Горбунцова Т.; література для дітей