Матеріали до характеристики творчості П.Тичини - Майфет Ф. (Харків : Державне видавництво України. Перша друкарня Державного видавництва України імені Г.І. Петровського., 1926)
Із фондів Центральної наукової бібліотеки Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.
Матеріяли до характеристики творчости П.Тичини
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Book and library history; епіфора; анафора; композиційний засіб; строфічні форми з канонізованими повторами; комбінації різних форм повтора; композиція Vers libr’у; композиція «прози» Тичини; Ukraine; українська література; література; українська проза; українська поезія; українські письменники; Тичина Павло