Танки - Крюгер, Р. (Москва : Высший военный редакционный совет, 1922)
У книзі докладно йдеться про історію танків, описуються види та будова бойових машин. Автор порівнює різні типи та моделі англійських, французьких, німецьких бойових машин. Розповідає про застосування танків у світову війну.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Military intelligence and security service; Research Subject Categories::TECHNOLOGY; воєнна історія; Перша світова війна; The First World War; танки; озброєння армій; історичний розвиток танка; конструкції танків; ходова трансмисія; танки для підвезення гармат та снарядів; танки-мости; танки-майстерні; танки для бездротового телеграфу; танки-транспорти; застосування танків у світову війну; танкова тактика; кількість та організація танків в Англії; кількість та організація танків во Франції; кількість та організація танків в Німеччині