Сніп. – 1912. – Ч. 42. – 21 жовтня - б/а (Харків : Друкарня "Печатное Дело", 1912)
Виходить щотижня у неділю вранці у Харкові. Редактор М. Біленький. Видавець М. Міхновський. «Єдина українська часопись на Слобідській Україні «Сніп».
Keywords: харківська україномовна газета; Бабенко Гр.; Хрістов Кирило; Доде Альфонс; Тартарен з Тараскону; Йог-Мена-Бай-Сагіб; Цеглинський Григорій, некролог; Хвіст В.І., некролог