Зміст 12 книжок «Нової генерації» за 1929 рік - б/а (Харків : Державне видавництво України, Друк. ДВУ ім. Г.І. Петровського, 1929)
Нова генерація – щомісячний журнал лівої формації мистецтв. За редакцією Михайля Семенка. Рік видання третій.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Art; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Film; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Theatre; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::TECHNOLOGY; Kharkiv magazine; Харків; українська література; література; українська проза; українська поезія; українські письменники; история Украины; Ukraine; History of Ukraine