Літературний ярмарок. – 1929. – Книга четверта (134). – Березень - б/а (Харків : Державне видавництво України. Друкарня Державного Видавництва України імені Г.І. Петровського, 1929)
Вишня став уже напівлегендарною людиною серед українських селян, що закидають його сотнями листів. В численних розповсюджених про нього легендах він уявляється то колишнім дідичем, що з горя почав писати "чудасії", то денщиком, то євреєм, що чесно вибився в люди, то червоним отаманом, під яким служив і Котовський, то просто митцем на всі руки, що його близько до кишені не підпускай. (Іван Капустянський).
Галло! Галло! Галло! Усім! Усім! Усім! Говорить Ярмарком «Літературного Ярмарку» на хвилі 500.000 метрів із міста Харкова, столиці Української Соціялістичної Радянської Республіки. Читайте, шановні товариші, чергову 134 книгу нашого позагрупового альманаху!
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Art; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Kharkiv magazine; Харків; українська література; література; українська проза; українські письменники; автобіографія Леоніда Чернова; Поліщук Валеріан; Нефелін В.; Панч Петро; Фальківський Д.; Демчук О.; Смолич Ю.; Грейзен А.; Досвітній Ол.; П’ятниченко В.; Капустянський Іван; Остап Вишня в легенді; Лісовий П.; Записки Юрія Діброви; Петрицький Анатолій, художник; Падалка Ів., художник; Бризкин, художник; Каплан, художник; Руденський Я., технічне оформлення; бібліотека Світличного І.О.