Зміст журналу «Всесвіт» за 1927 рік - б/а (Харків : Видавництво «Вісти ВУЦВК». Друкарня ВУЦВКу «Червоний Друк»., 1927)
Всесвіт – ілюстрований художній тижневик. Фундатор В. Блакитний. Щотижня: українська, всесоюзна й закордонна хроніка в ілюстраціях. В кожному номері понад 60 ілюстрацій. Новини науки, техніки, мистецтва. Оповідання й вірші кращих українських письменників та поетів, також переклади з найвідоміших закордонних авторів. Обкладинки на дві, на три фарби. Рік видання ІІІ. Редактор Е. Касяненко. Адреса контори і редакції: Харків, вул. К. Лібкнехта, № 11.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; 25 грудня 1927 року; Kharkiv magazine; Kharkоv; Kharkov news; World events; Харків; література; харківські періодичні видання; зміст журналу «Всесвіт» за 1927 рік