Критика. – 1931. – № 5 (40), травень - б/а (Харків : ДВОУ «Література і мистецтво», 1931)
Критика : журнал-місячник марксистсько-ленінської критики, бібліографії та літературознавства. – Харків : Держлітвидав, 1928-1932. – З №5(52) 1932 р.: За марксо-ленінську критику. За редакцією т.т.: В.Т. Десняка, В.Д. Коряка, І.Ю. Кулика, Г.Ф. Овчарова, В.Й. Сухино-Хоменка, Ф.П. Тарана та А.А. Хвилі.
Keywords: Сухино-Хоменко В.; Маца І.; Каганович Н.; Чернець Л.; Правдюк Ол.; Городской Я.; Адельгейм Є.; Ведміцький О.; Довгань К.