Государственная монополия страхования жизни. (Огосударствление страхования жизни в Италии законом 5-го июля 1912 г.) - Александров, Давид Лейбович (К. : Тип. А.И. Гросман, 1913)
Доповідь, читана у засіданні «Товариства економістів» при Київському Комерційному інституті 16 листопада 1912 року.
Keywords: державна монополія страхування життя; страхування життя в Італії; закон 5-го липня 1912 р.; капіталізм; державна влада; приватне страхування