Харьковщина в цифрах и фактах. Т. II. Против троцкистско-меньшевистской оппозиции - Харьковский округ; Харківський округ (Харьков : Издательство «Пролетарий», 1928)
Ми наводимо тут факти та цифри із життя Харківського округу.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of technology and industry; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Agricultural history; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Economic history; Kharkov; Ukraine; History of Ukraine; промислові підприємства Харківщини; заробітня плата; безробіття; матеріально-побутове становище робітничого класу; промисловість; цензова промисловість; кустарне виробництво; кустарна промисловість; сільське господарство Харківщини; колективізація; кооперація; диференціація села; найм та відчуження робочої сили; оренда та здавання землі; сільськогосподарський податок; товарообіг; податкова політика; політика цін; промисловий податок; податок на прибуток; податок на надприбуток; Харків; історія України