Плуг. – 1929. – № 7 (липень) - б/а (Харків : Кооперативне видавниче товариство письменників «Плужанин». Перша друкарня Державного Видавництва України імені Г.І. Петровського., 1929)
Місячний літературно-художній ілюстрований журнал Спілки селянських письменників Плуг. За редакцією А. Головка, В. Мисика, А. Панова, С. Пилипенка, Ю. Савченка і Т. Степового. Рік п’ятий.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Бронєвський; Ірчан М.; Юра Данищук (оповідання); Калиновський А.; Андрієнко І.; Таємничі дзвони (уривок з роману); Дорошенко Ю.; Хоткевич Г.; З сім’ї геніїв (уривок); Сайко М.; Ковальчук Я.; На лугового метелика (нарис); Золя Еміль; Жаба; Пилипенко С.; Сучасна жаба (стаття); Ярмоленко А.; Масова гумористична література (стаття); Заєць В.; Добровольський С.; Авслендер С.; Заяїцький С.; Матвіїв-Сибіряк В.; Слісаренко О.; Капустянський Ів.; Бядуля З.; Михайлець Гр.; Безрід П.; Kharkiv magazine; Харків; українська література; література; українська проза; українська поезія; українські письменники