Всесвіт. – 1929. – № 28 (21 липня) - (:unkn) unknown (Харків : Видавництво «Вісті ВУЦВК». Держтрест «Харполіграф». Друга друкарня ім. В. Блакитного., 1929)
Новий лісопарк, розташований за три кілометри від Харкова в Сокольницькому лісі, урочисто відкрито в день святкування 10-річчя ЛКСМУ та конституції України – 7 липня ц.р. Його буде влаштовано на зразок Моск. парку «Культури та відпочинку»… Всі роботи над спорудженням лісопарку буде закінчено влітку 1930 р. і обійдуться в 100000 крб.
Харьковский зоологический сад открыт ежедневно. Широко пополнен животными, птицами и пресмыкающимися местной и иноземной фауны. По праздничным дням катанье детей на пони, осликах и верблюдах. Сад значительно благоустроен. Имеется буфет. Играет оркестр духовой музыки.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Technology and culture; 21 липня 1929 року; 21 июля 1929 года; July 21, 1929; Kharkiv magazine; Kharkov; Kharkov news; World events; Блакитний В.; Харків; література; харківські періодичні видання; Урал; індустріалізація Урала; Златоустинський металургійний завод; Яворський Євген; Помічник машиніста (нарис); новий кабінет у Японії; перші радянські фотоапарати; Караїмська кенаса в Харкові (фото); Багрянцев Вл.; Чеховський куточок у Сумах (нарис); аероплан «Крила Рад»; Петровський Г.І.; Подорож до Дніпрельстану (вражіння й дорожні нотатки); будування моста на березі Дніпра (фото); Дніпрельстан; Гаденко І.; Пісня жатки (вірш); Рогозівський Гр.; Чехов А.П. на Україні (нарис); харківські парки; Петражицький А.; Розкопи скитських могил (нарис); Механічні легені (нарис); підводний човен; підйом на поверхню з глибини; археологія; Чорний Ол.; Тридцять три і сорок чотири (нарис); Харківський зоологічний сад