Господарство України. – 1933. – № 7–8 (липень–серпень) - б/а (Харків : Видавництво «Господарство України» при Держплані УСРР, Друкарня «Інвалід-Друкар»., 1933)
Рік видання 10-й.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Economic history; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of technology and industry; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Agricultural history; Загальні підсумки виконання першого п'ятирічного плану розвитку народного господарства Союзу СРР; Крамер С.; Основні моменти плану на III квартал 1933 року; Шафір М.; Йофе Є.; Області України в програмі капітальних робіт 1933 року; Павлов М.; Посилити боротьбу за план першого року другої п'ятирічки; Лівшіц I.; Промисловість України на новому піднесенні; Здоровець М.; Підсумки виконання плану з праці в першому півріччі та завдання на III квартал 1933 року; Цімехман І.; Основні передумови до організації на Україні виготовлення виробів з топленого каменю; Ліхтенштейн Л.; Підсумки мобілізації внутрішніх ресурсів у промисловості Україні; Постанова Президії ЦКК та Колегії НК РСІ «Про планування нормативів у тваринницьких радгоспах України»; За більшовицьку боротьбу за соціалістичне тваринництво; Kharkiv magazine; World events; харківські періодичні видання