Гарт. – 1928. – Червень (№ 6) - б/а (Харків : Державне видавництво України. Перша друкарня Державного Видавництва України імені Г.І. Петровського., 1928)
Літературно-художній та критичний журнал Всеукраїнської Спілки пролетарських письменників (ВУСПП) «Гарт» (другий рік видання). Редакційну колегію журналу складає: І. Кулик, В. Коряк, І. Микитенко, М. Доленґо, П. Усенко, В. Сосюра, В. Юринець.
Журнал „Гарт" об'єднує українських пролетарських письменників та критиків. Містить художні твори, критичні, публіцистичні та наукові статті з різних питань мистецтва взагалі та літератури зокрема. Адреса редакції для листування в справах рукописів — Харків, вул. К. Лібкнехта 31, ДВУ, „ГАРТ".
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; June, 1928; июнь 1928 года; червень 1928 року; Kharkiv magazine; Харків; Всеукраїнська спілка пролетарських письменників; ВУСПП; Сосюра В.; ГПУ (поезії); Яковенко Гр.; Спеціалісти високої кваліфікації; Багданович М.; Драй-Хмара М.; Колас Якуб; Ворогам (поезії); білоруська поезія; Гартни Цішка; З пісень гарбаря (поезії); Вольни Анатоль; Миколка (поезії); Первомайський Л.; Околиці (роман); Щербина Н.; Пастушка (балада); Гордієнко К.; «Славгород», повість; Багряний І.; Дівчині (поезії); Клин А.; Корабельні верфі (поезії); Лакиза Іван; Ленін в українській художній літературі; Качанюк А.; Іван Ле (нарис характеристики); Клоччя А.; Шахтарське (оповідання); Смілянський Л.; Німецький конгрес по естетиці та мистецтвознавству; Галле; 7–9 липня 1927 року; конкурс на юнацький роман; «Фото для всіх», журнал; українська література; література; українська проза; українська поезія; українські письменники