Сніп. – 1912. – Ч. 12. – 18 березоля - б/а (Харків : Друкарня "Печатное Дело", 1912)
Виходить щотижня у неділю вранці у Харкові. Редактор М. Біленький. Видавець М. Міхновський.
Keywords: харківська україномовна газета; Мицюк О.; Переселення (з української точки погляду); Сумцов Микола; Тащі Вас.; Гейко С.; З Харківщини; Витяг з Статуту Українського імени Гр. Квітки-Основ’яненка літературно-мистецько-етнографічного товариства у Харкові; Українське імени Гр. Квітки-Основ’яненка літературно-мистецько-етнографічне товариство у Харкові; Піддубний