О переустройстве заводов взрывчатых веществ для выделки продуктов мирного времени - Орлов, Егор Иванович; Орлов, Єгор Іванович (Харьков : Епархиальная типография, 1918)
Про перебудову заводів вибухових речовин для виробництва продуктів у мирний час
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Military intelligence and security service; Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Chemistry; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of technology and industry; перевлаштування заводів вибухових речовин для виробництва продуктів мирного часу; таблиця розподілу заводів вибухових речовин за групами; виробництво сірчистих фарб; виробництво субстактивних фарб; виробництво кислотних фарб; співвідношення цін товарів