Літературний журнал. – 1939. – № 7 (липень) - б/а (Київ ; Харків : Державне літературне видавництво. Друкарня ім. Фрунзе. Харків, пров. Фрунзе, 6., 1939)
Орган Спілки радянських письменників України. Адреса редакції: Харків, вул. Чернишевська, 59. В. о. редактора П. Ходченко.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Нагнибіда Микола; Пам'яті Поліни Осипенко (поезія); Плахтін Іван; Сосюра Володимир; Романівська Марія; Шахти в небі (науково-фантастичний роман); Хащеватський М.; Байдебура Павло; У селі Мануйлівці 1897 року; Кузьміч Володимир; Вишняки (епічна поема); Коваль Гнат; Діброва Павло; Христич Михайло; За батьківщину. З записок учасника боїв; Хмарка Марія; Жученко Григорі; Новіков І. П.; Перший страйк. Із записок робітника; Рилєєв К. Ф.; Масенко Т.; Лєрмонтов М. Ю.; Свідзінський Володимир; Маяковський В.; Шмигельський А.; Ісаковський М.; Осадчій Тихон; 3 уст народу про Тараса Шевченка. Спогади вісімдесятника; Касіян Василь, професор; Художник – реаліст (стаття); Новополін Г. С.; Про літературну спадщину Т. Г. Шевченка (нотатки); Гавриленко Володимир; Видатний твір радянської драматургії; Kharkiv magazine; Харків; історія України; українська література; література; українська проза; українська поезія; українські письменники