Нове мистецтво. – 1927. – № 12–13 (53–54) (29 березня) - б/а (Харків: Урядова друкарня ім. Фрунзе, 1927)
Рік видання ІІІ.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects; історія театру; програми театрів; театр; кіно; ВУФКУ; Перша Всеукраїнська виставка образотворчого мистецтва АРМУ; Врона Ів.; «Березіль», театр; Гудран Ж.; Робсельтеатри; Болобан Л.; До Бетховенських свят; Козицький П.; Прокоф’єв С.; Смілянський, теакор; Чернігівська Держдрама у Смілі; Марголін Самуїл; Додієль; Нова американська опера «Королівський паж»; Крук Е.; Зігрінд Брандль