Плуг. – 1930. – № 2 (лютий) - б/а (Харків : Кооперативне видавниче товариство письменників «Плужанин». Перша друкарня Державного Видавництва України імені Г.І. Петровського., 1930)
Літературно-художній та критичний місячник Всеукраїнської спілки пролетарсько-селянських письменників «Плуг».
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Kharkiv magazine; Харків; українська література; українські письменники; Алешко Василь; Моторний (оповідання); Штангей Володимир; Злотий (оповідання); Батрак Іван; Квочка й бджола (байка); Пилипенко С.; Темченко Павло; Не в той час (оповідання); Ведміцький Олександер; Орисіо Теодор; Неф В.; Літературні пародії та епіграми; Загоруйко Пилип; У селі Гаврилівці (нарис); Бульбанюк П.; Панас Мирний (стаття)