Гарт. – 1929. – Березень (№ 3) - б/а (Харків : Державне видавництво України. Перша друкарня Державного Видавництва України імені Г.І. Петровського., 1929)
Літературно-художній та критичний журнал Всеукраїнської Спілки пролетарських письменників (ВУСПП) «Гарт» (третій рік видання). За редакцією: І. Микитенка, І. Кулика, В. Коряка, П. Усенка, М. Доленґа, В. Сосюри, В. Юринця.
В «Гарті» 1929 року читайте: романи, повісті, оповідання, новели, поеми, вірші, подорожі, літературно-критичні статті, нариси, репортаж, нотатки, огляди, рецензії, літературні пародії, українську й закордонну хроніку і т. ін. Крім творів українських пролетарських письменників, журнал міститиме твори західньо-українських письменників, а також переклади з видатніших чужоземних революційних письменників.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Theatre; March 1929; март 1929 года; березень 1929 року; Kharkiv magazine; Харків; Всеукраїнська спілка пролетарських письменників; українська література; література; українська проза; українська поезія; українські письменники; Голованівський Сава; Море (поезії); Ледянко М.; На гора (роман); Косяченко Гр.; Радість (поезії); Первомайський Л.; Околиці (роман); Білорусь; білоруський театр; Чепурний Д.; Розлука моряка (поезії); Вульф Роберт; Мілійонноногий (сценарій для робітничого кіна); Микитенко Ів.; Голуби мира (закордонна подорож); Мотузка М.; Потойбічнє (нотатки); Одвертий лист до тов. В. Коряка; Кінцеве слово; Коряк В.; Відповідь товаришу Микитенко; «Літературний ярмарок», літературний альманах; Доленго М.; Підгайний Л.; Яновський Юрій; Майстер Корабля (роман); Старинкевич Л.; Сиповський Василь; Україна в російському письменстві; Рибаков Іван; Скрипник Леонід Гаврилович, некролог; Анищенко Калістрат Романович, некролог; зустріч українських письменників з російськими; Кулик І.; Шмигельський Антін; Міжнародне бюро пролетарської літератури; Некрашевич; Піонтек Люціяна; «Молодняк», журнал